Gemt
Presse og Nyheder

Møde i OPS-udvalget: Indkøbsstrategier og bæredygtige indkøb på dagsordenen

24. juni 2020

Indkøbsstrategier med fokus på bæredygtighed og innovative indkøb med fokus værdiskabelse og fleksibilitet var omdrejningspunktet, da Dansk Erhvervs OPS-udvalg den 10. juni gjorde comeback med første møde siden COVID-19-nedlukningen.

Dansk Erhvervs OPS-udvalg tog den 10. juni hul på et nyt kapitel i arbejdet for at fremme offentlig-privat samarbejde, da udvalget holdt møde for første gang siden COVID-19-nedlukningen.

På mødet gav Jane Møller Pedersen og Anne Ley fra KL og Morten Palle Christensen fra Danske Regioner de fremmødte et grundigt indblik i kommunernes og regionernes indkøbsstrategier.

Dansk Erhverv sætter stor pris på en åben debat og dialog om værdiskabende indkøb og fokus på fleksibilitet i fremtidens udbud. Derfor vil vi gerne takke både oplægsholderne og alle de deltagende for en god konstruktiv dag og ikke mindst for at være med til at tage hul på en afgørende dagsorden, som kommer til at fylde endnu mere i den politiske debat.

Se en oversigt over Dansk Erhvervs OPS-udvalg her: Netværk: Udvalg for offentlig-privat samarbejde.

Kontakt os

Oplevelse & Velfærd

Morten Jung

Markedschef
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.