Gemt

Dansk Erhverv udpeger medlem i den nye life science-klynge

01. marts 2021

Bestyrelsen til Danmarks nationale sundhedsklynge Danish Life Science Cluster er på plads. En af de nye bestyrelsesmedlemmer er Julie Enevold Brooker, landechef i Janssen-Cilag, der er udpeget af Dansk Erhverv.

Den nye life science-klynge skal bygge bro mellem virksomheder og vidensinstitutioner og sikre innovation og udvikling af verdensførende løsninger og produkter inden for life science og velfærdsteknologi. Et arbejde Dansk Erhverv ser frem til.

”Life Science-branchen er en helt central styrkeposition i Danmark, og nu bliver der sat yderligere skub under branchens vækstlag med den nye nationale klynge for life science og velfærdsteknologi. Det er rigtig godt. Life science-branchen er afgørende for vækst og velfærd i Danmark,” siger Brian Mikkelsen.

Julie Enevold Brooker har over 20 års erfaring fra life science-branchen, og er i dag landechef hos Janssen-Cilag. Hun peger blandt andet på, at Danmark skal have flere succesfulde start-ups inden for life science og det velfærdsteknologiske område.

”Med den nye nationale sundhedsklynge samles alle kræfter i én national platform. Vi får et samlende ståsted og dermed har vi nu en mulighed for at skabe rammer for iværksættere og start-ups således at deres drømme og ideer omsættes til sundhedsløsninger gennem værdiskabende partnerskaber”, siger Julie Enevold Brooker.  

Den 1. marts blev der præsenteret et stærkt hold til bestyrelsen med Kim Kjøller fra UNION Therapeutics som formand. Foruden formanden sidder der 15 medlemmer i bestyrelsen.

Kontakt os