Iværksætterpolitik

Dansk Erhverv arbejder for gode vilkår for iværksættere. Danmark har et uindfriet potentiale i forhold til at få vores skarpe hoveder, gode forskning og høje digitaliseringsniveau til at blive til vækstvirksomheder.

Politisk område

Nyheder

09-06-2021 09:37:31

Iværksætterinterview med Mosi: Man kan sagtens drive forretning og familie samtidig

Da Anna og Julie selv blev mødre, opdagede de, at der manglede et babymadsprodukt, som de kunne give til deres børn med god samvittighed i en travl hverdag. Derfor startede kvinderne MOSI og blev del af en lille skare; kvindelige iværksættere. Det er de i dag stolte af. Anna og Julie mener, at den skæve branding af iværksætteri betyder, at kvinder ikke tør tage springet fra en tryg lønmodtagertilværelse og ud i livet som selvstændige.

Læs mere

11-05-2021 10:30:36

Iværksætterinterview med Tax Helper: Digitale Danmark er det oplagte marked at begynde skaleringen fra

For holdet bag Tax Helper er årets travleste periode, når årsopgørelsen udkommer. På platformen forsøger de to unge iværksættere nemlig at hjælpe danskerne med at få det bedste ud af deres skattefradrag. Det gør de, fordi de mener, at det skal være let og tilgængeligt for alle at håndtere egne skatteforhold. Ambitionerne stopper dog ikke her. Drengene har store vækstdrømme, og vil skalere globalt – allerede fra næste år.

Læs mere

11-05-2021 10:05:05

Kandidater til European Enterprise Promotion Award 2021

Det er tid til at indstille kandidater til den europæiske prisoverrækkelse, European Enterprise Promotion Award, der har til formål at fremme iværksætteri. Derfor leder Dansk Erhverv efter initiativer, der har gjort en ekstraordinær indsats for at købe ind fra iværksættere og startups.

Læs mere

følg Jasmina Pless på twitter

På agendaen lige nu

Kontakt

Politik og Analyse

Jasmina Pless

Chefkonsulent for iværksætterpolitik
Medarbejderprofil
Politik og Analyse

Anna Vejlby Hansen

Studentermedhjælper

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet Dansk Erhverv | Iværksætteri

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere om vores persondatapolitik her.