Gemt
Dansk Erhvervs Årsdag og generalforsamling

Dansk Erhvervs Årsdag

Corona-pandemien lukkede Danmark og store dele af verden ned. Nu står vi som samfund over for en række udfordringer. Der er mange holdninger til, hvordan vi skal løse dem. Men der sker kun noget, hvis nogen handler. Derfor sætter vi fokus på erhvervslivets handlekraft på Dansk Erhvervs Årsdag d. 10. september 2020.

Nyhed

Brug handlekraften, Danmark

I foråret blev det frie marked sat ud af kraft. Store dele af samfundet og erhvervslivet lukkede ned. Hvordan rejser vi os og kommer styrket ud af krisen?  
   
Her spiller dansk erhvervsliv en helt central rolle. Erhvervslivet har en særlig evne til at se muligheder og gøre forhindringer til forretninger. Virksomhederne skaber arbejdspladser og fremgang. Det er nu vi skal bruge vores evne til at handle, sætte vores viden i spil, udnytte vores centrale rolle på klimadagsordenen, anvende vores digitale forspring og vores evne til at samarbejde på tværs af sektorer. 
   
På Dansk Erhvervs Årsdag den 10. september ser vi nærmere på, hvordan erhvervslivets handlekraft og danske styrkepositioner er nøglen til at komme videre.  Mød bl.a.:

- Statsminister Mette Frederiksen (S)
- Kasper Rørsted, CEO, Adidas
- Jakob Ellemann-Jensen, formand, Venstre
- Erhvervsminister Simon Kollerup (S)
- Rane Willerslev, direktør, Nationalmuseet
- Carl-Johan Dalgaard, overvismand

Nærmere information om tilmelding følger.

H.K.H. Kronprins Frederik overrækker pris

Dansk Erhverv stifter Dansk Erhverv-prisen, der hylder virksomhed, som har udvist ekstraordinær handlekraft.

Prisen uddeles på Dansk Erhvervs Årsdag d. 10. september 2020 og overrækkes af H.K.H. Kronprinsen.

Læs mere om prisen og ansøgning her.

Kontakt os

Kommunikation

Iben Fjordgård Skjærlund

Chefkonsulent

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.