Forside

Betaversion - Velkommen til Dansk Erhvervs interaktive data-univers

I Dansk Erhvervs interaktive data-univers har vi samlet en lang række grafer og data inden for de erhvervspolitiske og erhvervsøkonomiske fagområder. Nedenfor kan du klikke dig ind på de forskellige data-universer og blive opdateret med nøgletal og vigtig viden.

E-handel

E-handlen boomer og danskerne handler varer og services på nettet som aldrig før. Her på siden, kan du via Dansk Erhvervs interaktive dataunivers blive klogere på, hvilke grupper i det danske samfund, der handler på nette

         

 

                                                                                                                                                                                                          

Digitalisering i erhvervslivet

Her kan du se relevante tal for digitalisering i erhvervslivet.

 

   

 

Iværksætteri og entreprenørskab

I de interaktive dashboard på denne side kan du se nærmere på, hvordan det går med iværksætteriet og iværksættervirksomhederne i Danmark.

 

Offentligt-privat samarbejde

På denne side kan du se nærmere på anvendelsen af offentligt-privat samarbejde på tværs af landet.

 

Produktivitetsudviklingen i dansk økonomi 

Produktivitetsvækst er en afgørende kilde til vækst og velstandsfremgang. På denne side kan du se tal for produktivitetsudviklingen i dansk økonomi og i de enkelte brancher. 

 

 

Danmark er et servicesamfund

Dansk økonomi består af flere forskellige sektorer, der hver især er afgørende for vores vækst og velstand. Den klart største er servicesektoren, som tegner sig for hovedparten af alle private arbejdspladser.

 

 

Udviklingen i antallet af butikker i detailhandlen 

I det interaktive værktøj kan du udforske den væsentlige ændring, der er sket i detailhandlen de senere år.

 

 

Dansk Erhvervs branche-benchmarkværktøj

Benchmark din virksomhed op mod udviklingen i din branche. Sammenlign din virksomheds salgsudvikling med markedet, og få værdifulde forretningsindsigter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Note

Dansk Erhverv bestræber sig på at sikre, at alle de viste data i data-universerne er helt opdaterede og fejlsikrede. Dansk Erhverv påtager sig dog ikke ansvaret for evt. mangler i de viste data, og understreger at forretningsmæssige dispositioner ikke kan træffes alene på grundlag af de viste data. Der er alene tale om information der er stillet til rådighed for vores medlemmer og i nogle tilfælde for offentligheden, og ikke på nogen måde rådgivning eller vejledning. Dansk Erhverv påtager sig heller ikke noget ansvar for de data, der stammer fra en ekstern leverandør, og gengives i datauniverset.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.